Vacature: Koeltechnicus

De functie:

Als zelfstandige koeltechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen aan koelinstallatie. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt de klant oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bereid mee te draaien in 24/7 dienst. Je hebt kennis van en ervaring met meet- en regeltechniek, ook voor grote bedrijfsinstallaties. Je bent analytisch en probleemoplossend ingesteld en je bent flexibel en klantgericht.

Functie-eisen:

Een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek of installatietechniek

STEK diploma

Ervaren in de meet- en regeltechniek

3-5 jaar relevante werkervaring
In bezit van rijbewijs B(E)
VCA
Bereid om storingsdienst (24/7) te lopen

Ons aanbod:

Deze afwisselende functie brengt een hoge mate van zelfstandigheid met zich mee, evenals het werken aan mooie projecten met gemotiveerde collega´s. We bieden een goed salaris, arbeidsvoorwaarden conform de CAO en volop mogelijkheden om vakgerichte trainingen te volgen.

Solliciteren:

Stuur jouw CV met jouw motivatiebrief naar personeelszaken@spiering.nl.

Per post kan ook, naar Spiering Installatietechniek B.V., t.a.v. Personeelszaken, Zadelmakerstraat 98, 1991 JE VELSERBROEK. Neem voor meer (bedrijfs)informatie contact op met onze afdeling Personeelszaken, telefoon: 023 513 3333.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 Adres: Zadelmakerstraat 98, 1991 JE Velserbroek

 

 

 

Algemene inkoopvoorwaarden: www.nexton.nu/algemene-voorwaarden/

Tel: 023-513 33 33 

Neem contact met ons op:

  • Black Vimeo Icon
  • Black Instagram Icon